Ilmoittaudu syyskauden 2018 sulkapalloryhmiin!

Sulkapalloryhmät alkavat syyskuussa viikolla 36. Syyskaudella 2018 harjoituksia per ryhmä on 14 tai 15 kertaa. Harjoitusmaksu laskutetaan yhdessä tai erikseen sovittaessa useammassa erässä. Voit tulla mukaan myös kesken kauden.

Valmennusmaksu kattaa laadukkaan ohjauksen ja valmennuksen, salimaksut, sulkaiset harjoituspallot ja lainamailan parilla ensimmäisellä harjoituskerralla.

Syyslomaviikolla 42 (15.-19.10.) ja itsenäisyyspäivänä 6.12.ei ole ohjattuja harjoituksia. Kevään 2019 harjoitusryhmät jatkuvat viikolta yksi (1) eteenpäin toukokuun loppuun asti. Kesävuoroista ja muista mahdollisista muutoksista tiedotetaan myöhemmin.

Kaikki harjoitukset ja vapaat pelivuorot ovat Sortavalankadun liikuntasalissa. Karttaohje on kotisivun pelipaikat-kohdassa.

Valitse tästä harjoitusryhmä, johon ilmoitat lapsesi. Pyydän, että lisäätte viimeiseen lomakekenttään ne vapaat pelivuorot, joita todennäköisesti usein tai harvoin käytätte. Tämän tiedon perusteella osaamme mitoittaa salihaut oikein. Mikäli haluat osallistua useampaan ryhmään, niin täytä ilmoittautumislomake uudestaan.

Sulkapalloryhmät (pakollinen)

Huoltajan Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Lähiosoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Postitoimipaikka (pakollinen)

Lapsen Nimi (pakollinen)

Lapsen syntymävuosi (pakollinen)

Lisätiedot, allergiat, sairaudet (laita Ei, jos ei ole mitään) (pakollinen)

Vapaat pelivuorot, joita alamme käyttämään